Nieuwsarchief

WWS kiest nieuwe software OLS

Worldwide Warehouse Solutions heeft gekozen om te gaan werken met OLS (Organi Logistic System), het logistieke softwarepakket van Organi.

Met deze keuze zet WWS een volgende stap in de verdere professionalisering en procesoptimalisatie.

WWS is een wereldwijd bedrijf actief in de logistiek en opslag van metaal, met vestigingen in Antwerpen, Detroit, New Orleans, Pasir Gudang, Shanghai, Signapore, St Louis en Vlissingen.

De directie van WWS ziet in Organi de ideale software partner en kijkt met veel enthousiasme uit naar de implementatie van de software met daarin onder andere OLS IMS (Inventory Management System), OLS Datawarehouse en DIS (Digital Information System).

OLS biedt ondersteuning voor voorraadbeheer, financieel beheer/tarieven, facturatie en rapportering op maat. De toepassing staat borg voor stabiliteit, beschikbaarheid, performantie en flexibiliteit.

OLS software is ontwikkeld met state-of-the-art technology van Progress.

Met de OLS toepassing zal niet alleen de voorraad heel nauwkeurig kunnen worden opgevolgd, maar er is ook het automatiseringsaspect dat WWS in staat zou stellen om de activiteiten te stroomlijnen en te optimaliseren, en zijn de nodige interfaces voorzien om een naadloze integratie op te zetten met de ERP applicatie. Bovendien biedt de oplossing ook de nodige flexibiliteit waardoor ze in de toekomst gemakkelijk kan worden aangepast aan de veranderende noden van de klanten.

De OLS toepassing wordt op dit moment uitgerold.

Externe bron: http://www.valuechain.be/nl/nieuwsbrief/detail/409...
Alle nieuwsberichten