Nieuwsarchief

Transport & Logistics 2017: digitale vrachtbrief

Binnen OLS zijn er heel wat features terug te vinden. Één van deze features is digitale vrachtbrief (e-CMR of DigiCMR) die tot stand is gekomen dankzij de koppeling met onze partner Pionira.

Tijd- en geldwinst met de digitale vrachtbrief:
Tegenover de papieren CMR maakt de e-CMR voor de verladers en vervoerders een enorme efficiëntiesprong mogelijk. Gegevens moeten niet langer meermaals ingevoerd worden (wat tot fouten kan leiden) en ze kunnen veel gemakkelijker en efficiënter uitgewisseld worden.

De digitale vrachtbrief biedt een heel aantal voordelen op vlak van snelheid, administratie veiligheid en volledigheid. Zo worden fouten en discussies vermeden en bovendien ook grote administratieve kosten gespaard. De digitale vrachtbrief werkt op alle mobiele en vaste toestellen en is gekoppeld aan onze OLS toepassing waardoor de gegevens die de vrachtbrief moet bevatten, automatisch worden ingevuld.

Transport & Logistics 2017:
Als u meer informatie wenst over de digitale vrachtbief, kunt u op onze stand (1.127) terecht gedurende de Transport & Logistics beurs (17 tot en met 19 oktober) te Antwerp Expo. Samen met onze partner Pionira bekijken we wat deze feature voor u kan betekenen!

Contacteer ons alvast!


Alle nieuwsberichten