Nieuwsarchief

TOLNatie maakt het verschil met de logistieke software van Organi

Dankzij een flexibel centraal dossierbeheer kan T.O.L. Natie focussen op zijn kernactiviteiten en zijn klanten een hoger servicelevel garanderen.

Sinds de financiële crisis van 2007 staat de logistieke sector nog altijd zwaar onder druk.

Rendabel zijn én blijven, is dan ook een uitdaging van formaat op deze markt. Ook voor T.O.L. Natie, een transport- en logistiek bedrijf uit de Antwerpse haven dat inmiddels is uitgegroeid tot een succesvol internationaal transportbedrijf en zowat 5.000 containers per jaar behandelt.

T.O.L. Natie gebruikt al twintig jaar de oplossingen van Organi voor zijn logistiek, boekhouding en magazijnbeheer. De ERP-oplossing van Organi biedt een totaaloplossing voor het operationeel en financieel beheer van alle stappen in de logistieke supply chain.

“Het grootste voordeel is dat alle Organi-toepassingen geïntegreerd zijn in dit systeem en dat er een link is tussen facturatie, dossier- en stockbeheer. Vanuit één centraal dossier kunnen we documenten maken, rapporten sturen naar klanten, opdrachten bezorgen aan onze transporteurs, aan kostprijscalculatie doen… We hebben van in het begin gekozen voor een servicelevel dat grotere bedrijven niet kunnen bieden. En dat servicelevel moet weerspiegeld worden in de documenten die we versturen. Die uniformiteit is het uithangbord van ons bedrijf en versterkt ons imago. Dankzij de flexibiliteit en de performantie van de Organi-oplossingen kunnen we onze klanten een mooi en compleet pakket aanbieden”, zegt Kristof De Smedt.

Externe bron: http://www.flows.be/nl/trade/advertorial-tol-natie...
Alle nieuwsberichten