Nieuwsarchief

Strategisch seminarie Handel & Industrie, Accountancy en Logistiek

Afgelopen week, op 2 februari, deed Organi de deuren open voor haar klanten in de Handel & Industrie, Accountancy, Logistiek & Douane. En het werd een groot succes: een honderdtal bezoekers zakten af naar de vernieuwde kantoren van Organi in Wilrijk.

De genodigden werden de hele avond verwend: met een hapje en een drankje, maar ook met een boeiende uiteenzetting over waar Organi - als één van de oudste onafhankelijke IT- bedrijven in België - nu staat en waar het in de komende jaren naartoe wil evolueren.
De blikvangers? Een stabiele groei in 2016, functionele verbeteringen in de bestaande ERP-pakketten, een korte voorstelling van de webversie van het logistieke pakket met een ultra-gebruiksvriendelijke user interface.

Het 2de deel van de sessie stond geheel in het teken van de ‘digitale transformatie’. Klanten, producten, bedrijfsprocessen: alles wordt slimmer en beter. In het tijdperk van digitale transformatie gaat het niet enkel over het inzetten van technologie om administratie beter te kunnen doen. In plaats daarvan gaat het eerder over hoe u als bedrijf wil werken en hoe technologie u daarbij kan helpen. Tijdens deze sessie namen we onze klanten mee in de belangrijkste trends, technologische innovaties en het groeipad voor de komende jaren.

Tot slot werd de aankomende GDPR, oftewel de EU regelgeving over de uitbreiding van de bescherming van de privacy, onder de loep genomen.

De avond werd afgesloten met een informele netwerkborrel, en een rondleiding in de vernieuwde kantoren waarin de partners en werknemers van Organi sinds begin dit jaar mogen werken. En om in de sfeer te blijven van technologische hoogstandjes, hadden genodigden de mogelijkheid om zich volledig te laten onderdompelen in de wereld van Virtual Reality met speciaal daarvoor voorziene VR brillen.

Ons klantenseminarie bleek een schot in de roos! Bekijk hieronder het fotoverslag.
Voor meer foto's kunt u terecht op onze Facebook-pagina.

Alle nieuwsberichten