Nieuwsarchief

Pieter Vandenbulcke aangesteld als Managing Director bij Organi

Na 30 jaar waait er een nieuwe wind door Organi (Wilrijk). Geert Grauwet, die in 1985 het bedrijf overnam, gaf op 1 januari j.l. de fakkel door aan Pieter Vandenbulcke. Pieter werkt sinds september 2000 bij Organi en was voorheen onder meer Sales & Marketing manager van het bedrijf. Sinds 2007 maakt hij deel uit van het management en sedert 2008 is hij mede-aandeelhouder bij Organi.

De kersverse Managing Director neemt de dagelijkse leiding van het bedrijf over zodat Geert Grauwet, die CEO blijft van de firma, zich voornamelijk kan concentreren op het uitzetten van de strategie, het financieel en personeelsbeheer.

Met deze aanstelling kiest Organi voor verdere continuïteit en groei. De visie waarin de klant centraal staat, wordt aangehouden om zo de uitdagingen, eigen aan de verschillende marktsegmenten, het hoofd te bieden. Pieter is vast van plan om Organi verder te profileren als stabiele en innovatieve partner. “Naast de blijvende inspanningen bij bestaande klanten zetten we ook sterk in op nieuwe initiatieven naar bedrijven die ons nog niet kennen, om onze positie in de markt te versterken”, aldus Pieter Vandenbulcke.

Volop investeren in 2016

Organi wil ook in 2016 opnieuw mooie groeicijfers halen. In het kader van deze groeistrategie heeft het afgelopen jaar sterk geïnvesteerd in technologie, mensen en infrastructuur. Samen met haar partners en klanten heeft Organi een duidelijke roadmap gedefinieerd voor haar ERP software en dienstverlening zodat de bedrijfsprocessen in haar 4 kernsegmenten, (gerechtsdeurwaarderskantoren, accountantskantoren, handelsbedrijven en logistieke dienstverleners) optimaal ondersteund blijven.

Sterke troeven van Organi zijn de praktijkkennis, excellente dienstverlening en de betrouwbaarheid op lange termijn. Er zal in de komende maanden en jaren dan ook extra aandacht gaan naar een uniformisering tussen de verschillende toepassingen (zowel organisatorisch als technologisch) en een uitbreiding van de klantenservice & support over de business units heen. Door de recente overname van Telerik door Progress, zullen mobiele applicaties en een optimale gebruikerservaring (UX) een centralere rol spelen in het kader van de verdere groeistrategie.

Gefaseerde overgang

De wissel aan de top van het bedrijf kadert in een gefaseerde overdracht van alle verantwoordelijkheden over de komende jaren..
Pieter zal in zijn rol van Managing Director instaan voor de dagelijkse leiding (zowel commercieel als operationeel) van het bedrijf.
Geert Grauwet blijft nog tot 2018 CEO van het bedrijf en zal in verschillende fases ook de strategische leiding, het financieel beheer en het personeelsbeheer overdragen aan Pieter.
Organi stelt inmiddels 76 mensen te werk en realiseert een omzet van meer dan 8 miljoen euro.

Externe bron: http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/pieter-vanden...

Alle nieuwsberichten