Nieuwsarchief

Organi treedt toe tot FeMa

Organi is recent toegetreden als lid van FeMa (de Belgische beroepsvereniging voor professionele handelaren in bouwmaterialen) met als doel actief te participeren in de evolutie van de handelaren en producenten uit de bouwmaterialensector. Met het partnership wil Organi een nog grotere hefboom creëren voor de bouwmaterialensector middels inzet van software.

Organi biedt met ORDAS Bouw, een ERP-oplossing specifiek voor handels- en productiebedrijven uit de bouwmaterialensector. Dankzij een zeer uitgebreide functionaliteit is ORDAS inzetbaar in verschillende nichemarkten waaronder bouwhandel en tegelhandel, bouw-specialiteiten, natuursteenbedrijven, recyclage en productiebedrijven.

De software is tot stand gekomen in samenwerking met tal van bouwprofessionals. Het pakket steunt inmiddels op 40 jaar praktijkervaring en groeit nog dagelijks mee volgens de laatste trends en evoluties binnen uw sector.

Organi biedt een ruim gamma aan software tools voor op kantoor, thuis, de werf of bij de klant. Van de automatisering van alle interne administratieve processen over geïntegreerd stockbeheer met scanning of voicepicking tot webshops en e-portals voor de grootst mogelijke visibiliteit en transparantie naar klanten toe.

Meer info: bouwmaterialensoftware.be

Meer info over FeMa: www.fema.be

Externe bron: http://www.madeinantwerpen.be/nieuws/it-bedrijf-or...
Alle nieuwsberichten