Nieuwsarchief

Organi participeert in Pure Solutions

Organi heeft een belangrijke nieuwe mijlpaal bereikt in haar strategie voor de toekomst. Het is al jaren onze filosofie om ons te omringen met experts in elk vakgebied. Om deze filosofie kracht bij te zetten en onze gezamenlijke investering veilig te stellen, is Organi zeer verheugd u te kunnen aankondigen dat het een participatie heeft genomen van 20% in Pure Solutions.

Pure Solutions is een onafhankelijke aanbieder van een intuïtieve Business Intelligence-oplossing voor data-analyse en real-time managementrapportage. De voorbije jaren heeft Pure Solutions een grote expertise en erkenning verworven door het bouwen van kwalitatieve oplossingen op basis van de Qlikview & QlikSense technologie (www.qlik.com).

De samenwerking dateert reeds van een aantal jaren terug en heeft ondertussen geleid tot de ontwikkeling van de Organi Analyser Suite. Deze Suite kan op eenvoudige wijze worden ingeplugd op uw bestaande ERP systeem. De standaard template kan dynamisch worden uitgebreid al naargelang uw specifieke behoeften.

Met deze participatie draagt Organi bij tot een veel groter draagvlak en een breder toekomstperspectief voor Pure Solutions. Omgekeerd kan Organi door deze participatie, bovenop haar eigen consultants, beroep doen op 6 ervaren business intelligence experts en kan het daardoor veel eenvoudiger tegemoet komen aan de exponentieel stijgende vraag naar rapporteringtools en –advies in haar cliënteel.

Het is de visie en wens van de nieuwe partners om Pure Solutions verder te laten evolueren als dé Qlik expert bij uitstek waar kleine, middelgrote en grote bedrijven terecht kunnen voor gepersonaliseerd advies alsook voor standaard of maatwerkprojecten in de business intelligence sfeer.

Meer informatie over Pure Solutions vindt u op de website: www.pure-solutions.be.

Alle nieuwsberichten