Nieuwsarchief

Organi pakt uit met positieve cijfers in sector onder druk

Organi behaalde in 2014 een omzet van bijna 8 miljoen euro. Dit betekent een groei van 6,5% ten opzichte van de omzet van 2013.

Organi kent de markt en de behoeften van haar klanten als geen ander. In lijn met deze strategie biedt Organi al 38 jaar een breed portfolio aan van innovatieve ICT-oplossingen in diverse sectoren. Honderden bedrijven in binnen – en buitenland werken succesvol met de toepassingen van Organi om bedrijfsprocessen te beheersen en hun rendement te verhogen.

Hoewel Organi in volle expansie is, blijft het DNA hetzelfde: primaire focus op de klant, best in class service verlenen op basis van sectoriële kennis en ervaring, moderne technologie, optimale bereikbaarheid én transparante communicatie”, zegt Geert Grauwet, CEO van Organi.

Groeipad voor 2015

Ook dit jaar zijn de doelstellingen van Organi gericht op groei.

Organi rekent daarvoor op organische groei, maar het bedrijf sluit niet uit dat er in de nabije toekomst nog meer overnames zullen gebeuren.

Eind mei liggen de cijfers alvast in lijn met deze groei ambities: een omzetstijging van 10% ten opzichte van dezelfde periode in 2014 en een goed gevulde orderportefeuille met 26% nieuwe klanten.

Strategische partnerships

Groeien is in een sterk competetieve markt slechts mogelijk als je de juiste partnerships afsluit.

Mede dankzij sterke partnerships met onder andere Progress Software en HP, kan Organi best in class oplossingen aanbieden, die mee evolueren met technologische innovaties.

“We hebben met Progress alle ingrediënten in huis om ERP-oplossingen aan te bieden die aansluiten op de klantenbehoeften van vandaag én morgen”, zegt Grauwet. “Onze focus is gericht op het leveren van gebruiksvriendelijke softwaretoepassingen door gebruik te maken van de juiste technologie in elke situatie. Van een uitgebreide waaier aan functionaliteiten voor de kantoormedewerker tot mobiele toepassingen voor de collega’s op de baan én e-commerce faciliteiten voor het clienteel. ”

Externe bron: www.madeinantwerpen.be
Alle nieuwsberichten