Nieuwsarchief

Organi behaalt opnieuw Microsoft Gold Application Development certificaat

Organi hernieuwde onlangs haar partnership met Microsoft en behaalde opnieuw het Microsoft Gold Certified Partner label.

Het Microsoft Gold statuut is het resultaat van verschillende factoren zoals het aantal tevreden klanten, gescoorde deals, gecertificeerde medewerkers en de kwaliteit van dienstverlening, producten en projecten. Het partnerstatuut wordt elk jaar opnieuw geëvalueerd door Microsoft. Dus ook dit jaar moest Organi haar certificaat opnieuw verdienen.

Application & Development

Deze competentie vervangt sinds november 2012 de Independent Software Vendor (ISV), Software en Web Development competenties. Met de Microsoft Application and Development Gold Competentie toont Organi haar expertise aan op het gebied van ontwikkelen en leveren van innovatieve toepassingen op het Microsoft platform (Windows 8, Windows Server 2012, Windows Azure en Visual Studio 2012).

Met dit hoogste statuut toont Organi haar commitment voor kwaliteitsvolle toepassingssoftware voor haar klanten. Slechts een beperkt aantal softwarebedrijven haalt het Microsoft Gold Application Development Partner statuut.

Het is het hoogste kwaliteitslabel dat Microsoft slechts toekent na een reeks strenge testen van de toepassingssoftware.

“Onze klanten hebben recht op de beste kwaliteit. Na een grondige screening door Microsoft krijgt Organi opnieuw de hoogste onderscheiding voor haar toepassingen. Dit is een kwaliteitslabel dat we graag aan onze klanten aanbieden“, aldus Geert Grauwet, CEO van Organi.

Externe bron: www.dvo.be

Alle nieuwsberichten