Nieuwsarchief

OLS gekoppeld aan Pionira (eCMR)

De nieuwe release van OLS bevat heel wat nieuwe features, waaronder de koppeling met onze partner Pionira (e-CMR of DigiCMR).

Tijd- en geldwinst met de digitale vrachtbrief

Tegenover de papieren CMR maakt de e-CMR voor de verladers en vervoerders een enorme efficiëntiesprong mogelijk. Gegevens moeten niet langer meermaals ingevoerd worden (wat tot fouten kan leiden) en ze kunnen veel gemakkelijker en efficiënter uitgewisseld worden.

De digitale vrachtbrief biedt een heel aantal voordelen op vlak van snelheid, administratie veiligheid en volledigheid. Zo worden fouten en discussies vermeden en bovendien ook grote administratieve kosten gespaard.

De digitale vrachtbrief werkt op alle mobiele en vaste toestellen en is nu ook gekoppeld aan ons OLS toepassing waardoor de gegevens die de vrachtbrief moet bevatten, automatisch worden ingevuld.

Nog maar tien landen

Een grensoverschrijdend transport onder e-CMR is slechts mogelijk wanneer alle landen die doorkruist worden, het e-CMR protocol hebben ondertekend en geratificeerd. Voorlopig hebben nog maar tien landen dat gedaan: Bulgarije, Denemarken, Frankrijk, Letland, Litouwen, Nederland, Slowakije, Spanje, Tsjechië en niet-EU-land Zwitserland.

Meer info over de digitale vrachtbrief: http://www.digitalevrachtbrief.be/

Externe link: http://www.pionira.be/index.php/nl/servicesnl/digi...
Alle nieuwsberichten