Nieuwsarchief

Denayer hernieuwt vertrouwen in Organi

Denayer NV, dat voorheen met de AnsWARE toepassing werkte, besliste recent om het ERP-systeem van Organi te implementeren om de continue groei van de afgelopen jaren te ondersteunen. Het nieuwe ERP-systeem zal onder meer worden gebruikt voor de boekhouding, administratie, aan- en verkoop, logistiek (voorraadbeheer), planning en digitale archivering.

Denayer NV is een familiebedrijf dat bouwmaterialen verdeelt voor zowel professionals als particulieren. Het bedrijf heeft een uitgebreid aanbod aan bouwspecialiteiten gaande van ruwbouwmaterialen, vloer- en wandtegels, natuursteen, oprit-, tuin- en terras-materialen tot een betoncentrale.

Het bedrijf uit Halle beschikt over een loods van 1400m2 om het groot aanbod aan voorraadproducten te stockeren. Daarnaast opende het bedrijf in 2012 de Werfwinkel in Pepingen, een winkel voor particulieren waar gereedschappen en een basisassortiment bouwmaterialen wordt aangeboden.

Om de continue groei te ondersteunen, is het bedrijf op zoek gegaan naar een geschikt ERP-systeem om de bedrijfsprocessen van de verschillen de magazijnen en filialen in goede bannen te leiden. De uitgebreide mogelijkheden van de totaaloplossing van ORDAS (Organi Administration and Distribution System) gaven uiteindelijk de doorslag om voor Organi te kiezen.

Denayer NV kan ook gebruik maken van de ervaring die Organi heeft opgebouwd met het automatiseren van bedrijfsprocessen in de bouwmaterialensector. Referenties als Verhelst, Wijckmans, Kerkstoel, Coeck, André Celis, SVK, Salco, Verellen, … zijn slechts enkele namen die de ervaring in de sector ‘onderbouwen’.

Met de keuze voor Organi zet het bedrijf opnieuw een stap voorwaarts in de groei en ontwikkeling van de organisatie.

Meer informatie over Denayer NV: www.denayer-etn.be.

Externe bron: www.madeinvlaamsbrabant.be/
Alle nieuwsberichten