Nieuwsarchief

​De voordelen van B2B e-commerce voor groothandels

E-commerce helpt groothandels bij hun digitale transformatie. Zonder webshop, zijn uw klanten gebonden aan de openingsuren van uw magazijn / groothandel. Met een webshop krijgen uw klanten de mogelijkheid om overal en altijd hun bestelling te plaatsen.

Denk maar aan klanten die op een werf via zijn smartphone of tablet onmiddellijk een product willen bestellen. En dit zonder opzoekingen te doen in een papieren catalogus. Ook bestaande klanten, die al jaren vertrouwd zijn met deze oude manier van werken, zullen omschakelen wanneer u hen een tool aanreikt waarmee ze efficiënter kunnen bestellen. Via een bestellingshistoriek kunnen klanten gemakkelijk een recurrente bestelling terugvinden en herplaatsen. Dit alles draagt bij tot een hogere omzet, een betere klantenservice en een verdere vereenvoudiging van administratieve processen.

Kortom, er zijn heel wat voordelen aan een webshop. Een B2B webshop heeft een grote meerwaarde voor de groei van uw bedrijf. Klanten verwachten steeds meer dat ze altijd en overal bestellingen kunnen plaatsen.

Organi biedt een geïntegreerde webshop oplossing die gekoppeld is aan uw ERP, hetzij aan de ORDAS ERP oplossing, hetzij aan uw eigen ERP systeem via een webshop connector. Onze geïntegreerde webshop oplossing laat toe om met de minst mogelijke inspanning een online verkoopsplatform op te zetten en de nodige logistieke afhandeling te doen. Ook de financiële afhandeling van orders en facturatie verloopt volledig automatisch middels integratie met het boekhoudpakket.

Een naadloze integratie met uw ERP systeem resulteert in lagere operationele kosten omdat de bedrijfsinformatie op maar één plek wordt bewaard.

Samen met onze partner Multimedium optimaliseren we uw webshop door een op maat gemaakt design, volledig afgestemd op uw eigen huisstijl en geoptimaliseerd voor zowel desktop als mobile apparaten.

Wilt u weten hoe u meer haalt uit uw ERP investering, neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de voordelen en mogelijkheden van onze geïntegreerde webshop oplossing.

Alle nieuwsberichten