Business Intelligence & Artificial Intelligence

Data-gedreven oplossingen voor een toekomstgerichte organisatie

Bij Organi combineren we onze 45 jaar ervaring in software en ICT-ondersteuning met de nieuwste technologieën op het gebied van Business Intelligence (BI) en Artificial Intelligence (AI). Onze expertise strekt zich uit over sectoren zoals handel, industrie, logistiek, douane, gerechtsdeurwaarders, incasso en boekhoudkantoren.

Onze kracht ligt in de nauwe integratie van BI en AI met onze eigen producten, waarbij we de datastructuren en businessprocessen maar al te goed kennen. Door deze diepgaande kennis van zowel technologie als de markten waarin onze klanten actief zijn, bieden wij de perfecte basis om aan de slag te gaan met data, BI en AI voor onze klanten.

Tot 2019 leverden we zelf BI-diensten aan onze klanten en bouwden we een sterke marktpositie op. Na een samenwerking met een externe partner hebben we besloten om BI en AI opnieuw intern te ontwikkelen, zodat we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen met innovatieve en flexibele oplossingen. Deze combinatie van kennis en technologie helpt uw organisatie bij het nemen van datagedreven beslissingen en het voorbereiden op de toekomst.

Waarom Organi BI & AI?

In een snel veranderende wereld is het essentieel om data effectief te benutten. Onze BI-oplossingen geven u inzicht in het verleden van uw organisatie, terwijl AI u helpt om de toekomst te voorspellen. Deze krachtige combinatie stelt u in staat om strategische beslissingen te nemen die zowel uw huidige prestaties verbeteren als toekomstige kansen benutten.

Business Intelligence: Inzicht in het verleden
Business Intelligence: data dashboards laptop

Business Intelligence maakt het mogelijk om data uit het verleden te analyseren en waardevolle inzichten te verkrijgen. Dit helpt uw organisatie om weloverwogen keuzes te maken en processen te optimaliseren. Met BI kunt u:

  • Data centraliseren en structureren voor een helder overzicht.
  • Inzichten verkrijgen die nodig zijn voor strategische beslissingen.
  • Real-time analyses uitvoeren voor snelle en onderbouwde acties.
 
Artificial Intelligence: De toekomst voorspellen
Artificial Intelligence: hersenen mensheid pc chip

Artificial Intelligentie gaat verder dan alleen het begrijpen van het verleden. Met behulp van AI-technologieën zoals machine learning en voorspellende analyses kunt u anticiperen op toekomstige ontwikkelingen. AI helpt uw organisatie om:

  • Voorspellende analyses uit te voeren en proactief te reageren op trends.
  • Automatisering van beslissingen te implementeren, wat de efficiëntie en snelheid verhoogt.

Onze focus

Bij Organi draait het om het omzetten van data in bruikbare inzichten voor strategische acties. Onze oplossingen helpen u niet alleen om data te begrijpen, maar om er betekenisvolle acties uit te halen. Wij richten ons op drie belangrijke pijlers:

  • Tijd: Snelle besluitvorming is essentieel. Met BI en AI kunt u direct inspelen op trends en veranderingen.
  • Focus: We helpen u te focussen op relevante data, zonder tijd te verliezen aan onnodige informatie.
  • Balans: Onze oplossingen zorgen voor een optimale balans tussen tijd, middelen en resultaten, waardoor u altijd de beste keuzes maakt.

Onze aanpak

Wij bieden een complete oplossing, van dataverzameling tot actiegerichte inzichten. Door BI en AI te integreren, creëren we een aanpak die zowel terugblikt op het verleden als voorspellingen voor de toekomst biedt.

Dit stelt uw bedrijf in staat om datagedreven beslissingen te nemen en voorbereid te zijn op wat komen gaat. Dankzij deze aanpak blijft uw organisatie flexibel en klaar voor elke uitdaging in een voortdurend veranderende markt.

 

Alain Vandenborne
Alain Vandenborne Strategic AI and Data Innovation Lead
Alain werkt bij Organi sinds 2024. Alain is een ervaren ondernemer, shaper en strateeg met meer dan 30 jaar ervaring in uiteenlopende sectoren en functies. Zijn passie ligt bij data engineering, business intelligence, data science, AI/ML en bedrijfsoptimalisaties. Hij benadert deze interessegebieden met een resultaatgerichte en praktische aanpak, ondersteund door een unieke mix van zakelijke en IT-vaardigheden.

Vragen of interesse?

Laat uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact op met u!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.